LINJASANEE­RAUKSEN SUUNNITTELU

Linjasaneerauksen suunnittelu tehdään LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy:ssä huolellisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti sekä teknisiä vaatimuksia ja säädöksiä noudattaen. Olemme kokenut LVIS-alan ammattilainen, jossa vuosikymmenten vahva ammattiosaaminen yhdistyy hyvään työmoraaliin ja innovatiiviseen työasenteeseen.

Ota yhteyttä linjasaneerauksen suunnittelusta »


Palvelumme

 • Linjasaneerauksen suunnittelu
 • Linjasaneerauksen kokonaissuunnittelu (LVI, S, Arkk, Rak) yhdessä kokeneiden alikonsulttien kanssa
 • LVIS- ja LVI-suunnittelu
 • Konsultointi
 • Projektinjohto
 • LVIS- ja LVI-valvonta

Suunnittelu­ohjel­mis­tomme

 • MagiCad
 • Cadmatic

Asiakkaitamme

 • Rakennuttajat ja rakennustoimistot
 • Isännöitsijät ja taloyhtiöt
 • Kunnat ja kaupungit
 • Yksityiset omakotitalonrakentajat


Miksi linjasaneeraus eli putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa?

Vaikka linjasaneeraus on mittava investointi, putkiremontti voi itse asiassa säästää rahaa: Vanhat putket ovat aina pieni arvoitus, kestävätkö ne ja kuinka kauan. Vuodot ja vesivahingot tulevat äkkiä hyvinkin kalliiksi suhteessa ajoissa toteutetun putkiremontin hintaan. Kun asuinrakennusten putkistojen ikä lähenee 40-50:tä vuotta, tulee linjasaneerauksen suunnittelu viimeistään ajankohtaiseksi.

Linjasaneerauksen suunnittelu - Havukosken sairaala

Miten ja milloin linjasaneerauksen suunnittelu toteutetaan?

 1. Kuntokartoitus
 2. Hankesuunnittelu
 3. Tarjouspyyntökierros
 4. Linjasaneerauksen suunnittelu

Ennen hankesuunnittelua toteutetaan saneerauskohteissa yleensä kuntokartoitus, jossa kartoitetaan muun muassa kohteen rakenteiden ja LVIS-järjestemien kunto. Hankesuunnitteluvaiheessa määritellään putkiremonttiurakan sisältö. Hankesuunnitelma lähetetään tarjouspyynnön liitteenä, jotta suunnittelutoimistot pystyvät laskemaan asianmukaisen ja kaiken kattavan tarjouksen.

Varsinainen linjasaneerauksen suunnittelu toteutetaan kilpailutuksen voittaneen suunnittelutoimiston toimesta. LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy toteuttaa hankesuunnitelmat ja linjasaneeraussuunnitelmat luotettavasti vuosien kokemuksella ja innovatiivisella ammattiosaamisella.

Linjasaneeraus ja kylpyhuoneremontti kulkevat usein käsi kädessä

Linjasaneerauksen yhteydessä kannattaa useimmiten toteuttaa myös kylpyhuoneremontti.

Kylpyhuone revitään kuitenkin auki putkiremontissa, joten on järkevää uudistaa linjasaneerauksen yhteydessä myös kylpyhuoneen pinnat ja kalusteet. Etenkin, jos kohteen kylpyhuoneet ovat jo aikaa nähneitä ja muutoinkin saneerauksen tarpeessa. Säädökset eivät ole myöskään olleet entisaikoina yhtä tiukkoja kuin nykyään, joten putkiremonttia ei kannata lykätä liikaa.

Soita 050 571 6240 »

Linjasaneerauksen suunnittelu puukerrostaloissa

Huolellinen ja ammattitaitoinen linjasaneerauksen suunnittelu takaa onnistuneen lopputuloksen

Tilaa linjasaneerauksen suunnittelu ammattilaiselta! Suunnittelu rakentuu aina tilaajan tarpeiden ja vaatimusten pohjalta. Suunnittelemme remontin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Otamme huomioon tilan asettamat käytännön rajoitteet, viranomaisten tekniset vaatimukset ja säädökset. Kunnollinen suunnitelma takaa asennustöiden sujuvuuden ja kestävän lopputuloksen.

Tutustu referensseihin »

Asiakkaitamme ovat pääkaupunkiseudun rakennuttajat, isännöitsijät, taloyhtiöt, kunnat ja kaupungit

Teemme linjasaneeraussuunnittelua muun muassa rakennuttajille ja muille rakennusalan toimijoille, kunnille ja kaupungeille sekä taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Toimimme pääosin pääkaupunkiseudulla. Jokainen asiakas on meille tärkeä – mikään työ ei ole meille liian suuri tai liian pieni.

Olemme suunnitelleet linjasaneerauksia muun muassa asuintaloihin, toimisto- ja liikerakennuksiin, hallintorakennuksiin, kouluihin, päiväkoteihin, hoivarakennuksiin ja teollisuusrakennuksiin. Tarjoamme LVI-suunnittelupalveluita myös yksityisille kuluttajille.

Linjasaneerauksen suunnittelu – LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy

Olemme vuonna 1979 perustettu LVI-insinööritoimisto. Meillä neljänkymmenen vuoden kokemus ja ammattitaito yhdistyvät uusimpiin teknisiin innovaatioihin ja kunnioittavaan työmoraaliin. Me välitämme työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Se mikä tehdään, tehdään niin hyvin kuin osataan! Meiltä saat myös energiakatselmukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous linjasaneerauksesta »

 1. LVIS-insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy
 2. Sahatie 4 A, 01650 VANTAA
 3. -
 4. 050 571 6240
Copyright © 2020 LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy