LVIS- ja LVI-valvonta sekä projektinjohto

LVI-valvonta ja projektinjohto kuuluvat olennaisena osana palveluumme. Meillä on LVIS-töistä varsin monipuolinen ja mittava kokemus. Olemme osaavia LVI-valvonnan ammattilaisia, joiden kaiken toiminnan lähtökohta on asiakas ja asiakkaan tarpeet.

Olemme joustava yhteistyökumppani, joka toimii aina luotettavasti, säntillisesti ja säädösten mukaisesti.

Projektinjohto kilpailuttaa urakan ja seuraa työn edistymistä

Projektinjohdon tehtävä on lähettää urakoitsijoille LVIS-suunnitelman mukaiset tarjouspyynnöt, käydä tarjoukset läpi ja valita urakoitsija yhdessä taloyhtiön hallituksen kanssa. Projektinjohto valvoo muun muassa LVIS-työn edistymistä ja aikataulujen pitävyyttä. Projektinjohto pitää työmaakokouksia ja tiedottaa projektin edistymisestä.

lvi-valvonta -LVIS-insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy

LVI-valvonta suorittaa väli- ja lopputarkastukset

LVI-valvontaan sisältyy työn aikaiset välitarkistukset ja projektin valmistuttua lopputarkastus. Esimerkiksi ennen putkilinjojen peittoa tai valua liitoskohdat tarkistetaan. Näin varmistetaan, että kaikki on tehty asianmukaisesti sekä säädösten ja suunnitelmien mukaisesti. LVI-projektin valmistuttua tehdään lopputarkistukset, laaditaan viralliset pöytäkirjat ja viranomaisselvitykset.

Käytännössä toimimme yleisimmin joko projektin suunnittelijana tai LVI-valvojana, sillä useimmiten projektin LVI-valvonta ja -suunnittelu tilataan eri toimijoilta. Tämä on alalla yleinen käytäntö. Omasta mielestämme projektin suunnittelija on myös paras mahdollinen projektin valvoja!

Mikään työ ei ole meille liian suuri tai liian pieni

Palvelemme rakennuttajia, taloyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Kohtelemme kaikkia asiakkaita tasavertaisesti, oli kyseessä sitten pieni tai suurempi työ.

Rakennusalan yrityksille ja taloyhtiöille olemme toteuttaneet muun muassa asuntorakennusten, toimisto- ja liike- ja teollisuusrakennusten LVI-suunnittelua ja LVI-valvontaa. Kaupungit ja kunnat ovat tilanneet palveluitamme muun muassa hallintorakennuksiin, kouluihin, päiväkoteihin ja hoivarakennuksiin. Teemme LVI-suunnittelua myös yksityisille omakotitalorakentajille. Meiltä saat myös energiakatselmukset.

LVI-palvelumme

Suunnittelu­ohjel­mat

  • MagiCad
  • Cadmatic

Asiakkaitamme

  • Isännöitsijät ja taloyhtiöt
  • Kunnat ja kaupungit
  • Rakennuttajat ja rakennustoimistot
  • Yksityiset omakotitalonrakentajat

Tilaa LVI-valvonta LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy:ltä

Olemme Vantaalla sijaitseva LVI- ja LVIS-alan insinööritoimisto. Yrityksemme on perustettu vuonna 1979, pääkaupunkiseudulla olemme toimineet vuodesta 1986. Kokemusta meiltä löytyy siis noin neljänkymmenen vuoden edestä. Meillä vahva osaaminen ja ammattitaito yhdistyvät innovatiiviseen ajatteluun ja vankkaan työasenteeseen. Uskomme jatkuvaan koulutukseen, pysymme ajan hermolla ja kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti.

Ota yhteyttä

Me välitämme – asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Teemme kaikki työt tinkimättömällä työmoraalilla ja parhaalla mahdollisella taidolla. Panostamme henkilökuntamme työhyvinvointiin ja turvallisiin työoloihin. Tyytyväinen työntekijä on yrityksen paras voimavara. Se mikä luvataan, tehdään niin hyvin kuin osataan!

Copyright © 2024 LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy