LVI-suunnittelu

LVI-suunnittelu uudis- ja saneerauskohteisiin sekä projektinjohto- ja valvontapalvelut ovat meillä luotettavasti hallussa. Insinööritoimistossamme yhdistyy neljän vuosikymmenen raudanluja kokemus uusimpiin teknologioihin ja innovatiivisiin ammattilaisiin. Meillä on tinkimätön työmoraali ja ammattitaito – se mitä luvataan, tehdään niin hyvin kuin mahdollista!


Palvelumme:

Käytössä olevat ohjelmistot:

 • Progman Oy:n MagiCad-ohjelmisto
 • Kym-Data Oy:n Cads -ohjelmisto

Asiakkaitamme:

 • Rakennustoimistot
 • Isännöitsijät
 • Kunnat ja kaupungit
 • Yksityiset talonrakentajat


LVI-suunnittelu etenee vaiheittain

 1. Kohteen kuntokartoitus
 2. Hankesuunnittelu
 3. Tarjouspyyntökierros
 4. LVI-suunnittelu

Saneerauskohteissa toteutetaan ennen hankesuunnittelua yleensä kuntokartoitus, jossa selvitetään mm. kohteen rakenteiden ja LVIS-järjestelmien kunto. Hankesuunnitteluvaiheessa määritetään mitä urakassa tehdään, ja se lähetetään tarjouspyynnön mukana suunnittelutoimistoille. Kun LVI-suunnittelija on valittu, toteutetaan varsinainen suunnittelu.

Toteutamme LVI-hankesuunnitelmat ja LVI-suunnitelmat luotettavasti vuosien kokemuksella.

LVI-suunnittelu papereita työpöydällä

Tarkoituksenmukainen suunnitelma takaa onnistuneen lopputuloksen

Tilaa LVI-suunnittelma ammattilaiselta! Rakennusluvan saaminen ja urakkakilpailutuksen oikeaoppinen hoitaminen vaativat asianmukaisesti laaditun LVI-suunnitelman, joka kannattaa aina tilata kokeneelta suunnittelijalta. Kunnollinen LVI-suunnitelma mahdollistaa, että asennustyöt sujuvat jalopputulosesta tulee kestävä.

LVI-suunnitelma pohjautuu tilaajan tarpeisiin ja vaatimuksiin. Otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä kohteen asettamat käytännön rajoitteet. Toteutamme LVI-suunnitelman aina teknisten vaatimusten ja viranomaisten säädösten mukaisesti.

Meillä on ollut käytössämme LVI CAD-suunnitteluohjelmistot jo yli 20 vuotta.

Jokainen asiakas on meille tärkeä

Pidämme jokaista asiakasta hyvin tärkeänä – meille ei yksikään projekti ole liian pieni tai suuri.

Asiakaspiiriimme kuuluvat:

 • pääkaupunkiseudun rakennuttajat
 • muut rakennusalan toimijat
 • isännöitsijät
 • kunnat
 • kaupungit
 • yksityishenkilöt.

Rakennusalan toimijoille ja isännöitsijöille olemme toteuttaneet muun muassa asuntorakennusten, toimisto- ja liikerakennusten sekä teollisuusrakennusten LVI-suunnittelua. Asuinrakennukset, kerros- ja rivitalot kuten omakotitalotkin muodostavat merkittävän osan suunnittelukohteistamme.

Kaupungeille ja kunnille suunnittelua on toteutettu toimestamme muun muassa hallintorakennuksiin, kouluihin, päiväkoteihin ja hoivarakennuksiin. Tarjoamme LVI-suunnittelupalveluita myös yksityisille omakotitalorakentajille. Katso lisätietoja referensseistä!

LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy

Olemme vuonna 1979 perustettu LVI- ja LVIS-alan suunnittelutoimisto. Meillä neljänkymmenen vuoden kokemus ja sen tuoma ammattitaito yhdistyvät nuoruuden intoon ja uusimpiin innovaatioihin. Uskomme jatkuvaan koulutukseen, seuraamme aikaamme ja kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti.

Me välitämme työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Panostamme henkilökuntamme työhyvinvointiin ja työoloihin. Tyytyväinen työntekijä on yrityksen paras voimavara. Meillä on tinkimätön työmoraali. Sen minkä lupaamme, teemme niin hyvin kuin vain osaamme!

Kiinnostuitko LVI-suunnittelusta?

Kun etsitte luotettavaa LVI-alan suunnittelutoimistoa, olette löytäneet etsimänne. Saatte meiltä uudis- ja saneerauskohteiden kilpailukykyiset LVI- ja LVIS-suunnitelmat asiantuntevasti ja laadukkaasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

 1. LVIS-insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy
 2. Sahatie 4 A, 01650 VANTAA
 3. -
 4. 050 571 6240
Copyright © 2019 LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy