LVI-suunnittelu pääkaupunkiseudulla

LVI-suunnittelu uudis- ja saneerauskohteisiin sekä projektinjohto- ja valvontapalvelut ovat meillä luotettavasti hallussa. Insinööritoimistossamme yhdistyy neljän vuosikymmenen raudanluja kokemus uusimpiin teknologioihin ja innovatiivisiin ammattilaisiin.

LVI-suunnittelija tekee työtä tinkimättömällä työmoraalilla ja korkealla ammattitaidolla – se mitä luvataan, tehdään niin hyvin kuin mahdollista!

Kysy lisää LVI-suunnittelusta »

LVI-suunnittelun hinta

LVI-suunnittelun hinta määräytyy kohteen koon, työn vaativuuden, asiakkaan toiveiden ja tehtävien toimenpiteiden mukaan. Työ voidaan veloittaa tuntiveloituksella tai kiinteällä hinnalla, sopimuksen mukaan. Yleensä pienemmissä kohteissa työ hoituu tuntiveloituksella: suunnittelun hinta alkaen 76 €/ h (+alv) ja avustaminen alkaen 64 €/ h (+ alv). Esimerkiksi 8 h suunnittelutyö ja 4 h avustamistyö maksaa noin 850 € (+alv).

Käymme ensin paikan päällä kartoittamassa kohteen ja tarpeet. Sen jälkeen teemme tarjouksen, jossa on määriteltu LVI-suunnittelun hinta. Raportoimme ajankulusta ja edistymisestä asiakkaalle.


Palvelumme:

Käytössä olevat ohjelmistot:

 • MagiCad-ohjelmisto
 • Cadmatic-ohjelmisto

Asiakkaitamme:

 • Rakennustoimistot
 • Isännöitsijät
 • Kunnat ja kaupungit
 • Yksityiset talonrakentajat


LVI-suunnittelun eteneminen

 1. Kohteen kuntokartoitus
 2. Hankesuunnittelu
 3. Tarjouspyyntökierros
 4. LVI-suunnittelu

Saneerauskohteissa toteutetaan ennen hankesuunnittelua yleensä kuntokartoitus, jossa selvitetään mm. kohteen rakenteiden ja LVIS-järjestelmien kunto. Hankesuunnitteluvaiheessa määritetään mitä urakassa tehdään, ja se lähetetään tarjouspyynnön mukana suunnittelutoimistoille. Kun LVI-suunnittelija on valittu, toteutetaan varsinainen LVI-suunnittelu.

Hankesuunnitelma ja LVI-suunnitelma toteutetaan aina luotettavasti ja ammattitaidolla, vuosien kokemuksella!

Pyydä tarjous LVI-suunnittelusta »

LVI-suunnittelu papereita työpöydällä

Tarkoituksenmukainen LVI-suunnitelma takaa onnistuneen lopputuloksen

Tilaa LVI-suunnittelu ammattilaiselta! Rakennusluvan saaminen ja urakkakilpailutuksen oikeaoppinen hoitaminen vaativat asianmukaisesti laaditun LVI-suunnitelman, joka kannattaa aina tilata kokeneelta suunnittelijalta. Kunnollinen LVI-suunnittelu mahdollistaa, että asennustyöt sujuvat jalopputulosesta tulee kestävä.

Suunnitelma pohjautuu tilaajan tarpeisiin ja vaatimuksiin. LVI-suunnittelija ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä kohteen asettamat käytännön rajoitteet. Toteutamme suunnitelmat aina teknisten vaatimusten ja viranomaisten säädösten mukaisesti.

Meillä on ollut käytössämme LVI CAD-suunnitteluohjelmistot jo yli 20 vuotta.

Jokainen asiakas on meille tärkeä

Pidämme jokaista asiakasta hyvin tärkeänä – meille ei yksikään projekti ole liian pieni tai suuri. Asiakaspiiriimme kuuluvat:

 • pääkaupunkiseudun rakennuttajat
 • muut rakennusalan toimijat
 • isännöitsijät
 • kunnat
 • kaupungit
 • yksityishenkilöt

Rakennusalan toimijoille ja isännöitsijöille olemme toteuttaneet muun muassa asuntorakennusten, toimisto- ja liikerakennusten sekä teollisuusrakennusten LVI-suunnittelua. Asuinrakennukset, kerros- ja rivitalot sekä omakotitalot muodostavat merkittävän osan suunnittelukohteistamme.

Kaupungeille ja kunnille suunnittelua on toteutettu toimestamme muun muassa hallintorakennuksiin, kouluihin, päiväkoteihin ja hoivarakennuksiin. Tarjoamme LVI-suunnitelmia myös yksityisille omakotitalorakentajille. Katso lisätietoja referensseistä!

LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy

Olemme vuonna 1979 perustettu LVI- ja LVIS-alan suunnittelutoimisto. Meillä neljänkymmenen vuoden kokemus ja sen tuoma ammattitaito yhdistyvät nuoruuden intoon ja uusimpiin innovaatioihin. Uskomme jatkuvaan koulutukseen, seuraamme aikaamme ja kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti.

Välitämme työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Panostamme henkilökuntamme työhyvinvointiin ja työoloihin. Tyytyväinen työntekijä on yrityksen paras voimavara. LVI-suunnittelija työskentelee aina asiakkaan ehdoilla, korkealla työmoraalilla. Sen minkä lupaamme, teemme parhaalla osaamisellamme!

Valitse kovan luokan LVI-suunnittelija

Kun etsitte luotettavaa LVI-suunnittelijaa, olette löytäneet etsimänne. Saatte meiltä uudis- ja saneerauskohteiden kilpailukykyisen LVI-suunnittelun ja LVIS-suunnitelmat asiantuntevasti ja laadukkaasti. Meiltä saat myös energiakatselmukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

 1. LVIS-insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy
 2. Sahatie 4 A, 01650 VANTAA
 3. -
 4. 050 571 6240
Copyright © 2020 LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy