Putkiremontin hankesuunnittelu

Kun linjasaneerauksen tekeminen alkaa olla taloyhtiölle ajankohtaista, teetetään esin kuntoarvio ja sitten kattava hankesuunnitelma. Hankesuunnitelmassa määritellään esimerkiksi putkiremontin sisältö ja toteutustapa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Putkiremontin hankesuunnittelu tarkoittaa, sitä vaihetta linjasaneerauksen kokonaissuunnittelusta, jossa määritellään putkiremonttiurakan sisältö ja toteutustapa. 

On tärkeää, että hankesuunnitelman tekee puolueeton taho, jonka ensisijainen intressi on palvella asiakkaan etua. Näin lopputulemana on kattava dokumentointi, jonka perusteella seuraavaan vaiheeseen siirtyminen on turvallista. 

Miksi huolellinen hankesuunnittelu kannattaa?

Hankesuunnitelmaa tarvitaan päätöksen teon tueksi kun päätetään linjasaneerauksen toteutuksesta, mutta sitä tarvitsee myös projektinjohto, joka pyytää urakasta tarjoukset.

Tarjouspyyntökierroksella hankesuunnitelma sisällytetään tarjouspyynnön liitteeksi, jolloin suunnittelutoimiston on helpommin mahdollista laskea asianmukainen ja kaikenkattava tarjous. Mahdollisissa putkiremontin toteutustavoissa on huomattavia eroja ja parhaan toteutustavan määrittelemiseksi vaaditaankin aina alan erikoisosaamista. 

Kun putkiremontin hankesuunnittelu toteutetaan huolellisesti sellaisen ammattilaisen toimesta, joka aidosti tietää miten putkiremontti on viisainta toteuttaa, myös taloyhtiön päätöksen teko helpottuu ja riski virhepäätösten tekemiseen pienenee. Hyvin tehty hankesuunnitelma myös nopeuttaa merkittävästi projektin seuraavia vaiheita.

Putkiremontin hankesuunnittelu kannattaa tilata ajoissa

Putkiremontin hankesuunnitteluun kannattaa varata riittävästi aikaa ja se kannattaa tilata ajoissa, sillä läpi käytäviä asioita on paljon ja tarpeeksi kattavan dokumentoinnin tekeminen vie aikaa.

Prosessi kattaa vanhojen piirustusten tutkimista ja taloyhtiön avainhenkilöiden haastattelemista, jotta nykytilanteesta saadaan kattava kokonaiskuva. Ensin pitää päästä selvyyteen siitä, millaisia ongelmia ollaan ratkaisemassa. Sen jälkeen voidaan laatia suunnitelma, jolla saavutetaan toivottu lopputulos.

Kyse ei siis ole parin viikon hommasta, vaan pikemminkin puhutaan kuukausista. Lisäksi päätöksenteko taloyhtiöissä usein kestää, mikäli edetään sääntömääräisten kokousten puitteissa eikä järjestetä ylimääräisiä kokouksia. Varhainen yhteydenotto meihin, takaa projektin etenemisen jouhevasti asiakkaankin aikataulut huomioiden.

Kokemusta suuristakin LVIS-projekteista ja hankesuunnitelmista

Olemme ketterä, alle viiden hengen LVI-insinööritoimisto, jonka asiantuntijat suhtautuvat intohimoisesti työhönsä. Lukuisat referenssimme kertovat omaa kieltään asiakastyytyväisyydestä ja puskaradion voimasta. Lue lisää referensseistämme »

Tilaa putkiremontin hankesuunnittelu meiltä

Kun haluat parasta mahdollista hankesuunnitteluosaamista, ota yhteyttä meihin. Pääset jättämään tarjouspyynnön tai täyttämään yhteydenottolomakkeen klikkaamalla oheista painiketta:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

  1. LVIS-insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy
  2. Sahatie 4 A, 01650 VANTAA
  3. -
  4. 050 571 6240
Copyright © 2020 LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy