Palvelumme

Palveluihimme kuuluvat muun muassa linjasaneerausten kokonaissuunnittelu (LVI, S, Arkk, Rak) yhdessä kokeneiden alikonsulttien kanssa, LVI-suunnittelu, energiakatselmukset, LVI-valvonta, putkiremontin hankesuunnittelu, konsultointi ja projektinjohto.

Linjasaneerausten kokonaissuunnittelu

Olemme kokenut LVIS-alan ammattilainen, jossa vuosikymmenten vahva ammattiosaaminen yhdistyy hyvään työmoraaliin ja innovatiiviseen työasenteeseen.

Tutustu ja lue lisää

LVI-suunnittelu

LVI-suunnittelu uudis- ja saneerauskohteisiin sekä projektinjohto- ja valvontapalvelut ovat meillä luotettavasti hallussa.

Tutustu ja lue lisää

Energiakatselmukset

Energiakatselmuksen avulla voidaan selvittää, miten rakennuksen energiatehokkuutta voitaisiin parantaa ja saadaan konkreettiset ehdotukset korjaavista toimenpiteistä.

Tutustu ja lue lisää

LVI-valvonta

Meillä on LVIS-töistä varsin monipuolinen ja mittava kokemus. Olemme osaavia LVI-valvonnan ammattilaisia, joiden kaiken toiminnan lähtökohta on asiakas ja asiakkaan tarpeet.

Tutustu ja lue lisää

Putkiremontin hankesuunnittelu

On tärkeää, että hankesuunnitelman tekee puolueeton taho, jonka ensisijainen intressi on palvella asiakkaan etua. Näin lopputulemana on kattava dokumentointi.

Tutustu ja lue lisää

Laadunvarmistus toimistossamme

Suunnitelmien tarkastus: Vastuuhenkilö tekee alustavat suunnitelmat, osallistuu suunnitteluun sekä tarkistaa kaikki uloslähtevät asiakirjat.

Arkistointijärjestelmä: Rakennustyön sekä takuun aikana säilytetään vähintäänkin kuullot, ellei toisin sovita. Sen jälkeen asiakirjat säilytetään atk-tiedostoina joista otetaan asianmukaiset varmuuskopiot. Näin voidaan ottaa työt uudelleen esille esim. muutoksia varten.

Toimiston tekniset valmiudet

  • 4 kpl CAD-suunnittelutyöasemia
  • MagiCad- sekä Cadmatic- ohjelmistot, lisäksi laitevalmistajien, mm. ABB Fläkt Oy.n mitoitusohjelmistot
  • sähköposti ja A3-kopiokone

Työhön osallistuvat henkilöt

  • Henkilöryhmä 03: Suunnittelun vastuuhenkilö, suunnittelukokemus yli 20 vuotta
  • Henkilöryhmä 05: LVI-suunnittelijat
  • Henkilöryhmä 07: Tekniset avustajat

Copyright © 2024 LVIS-Insinööritoimisto Karlsson, Karves & Co Oy